Nyt udefra
 - 10.01.12

Ildsjæle mødes i Svendborg

Borgerforeningshus i Svendborg
Frivillige kræfter er ofte de første til at tage fat. Med en treårig kampagne vil Realdania skabe et forum, hvor ildsjæle kan udveksle erfaringer, styrke deres kompetencer og få støtte til deres projekter.

Fra idé til realisering - kom til inspirationsmøde i Svendborg
Når den negative udvikling i landsbyen skal vendes, når bygningsarven skal bevares, eller gaden trænger til nyt liv, er de frivillige kræfter ofte de første til at tage fat. Men projekterne får ikke altid den opmærksomhed og opbakning, de fortjener. Derfor vil Realdania over en treårig periode skabe et forum, hvor ildsjæle, foreninger og kommuner kan øge deres viden, udveksle erfaringer og styrke deres kompetencer og støtte op mod 50 ildsjælsprojekter.

Inspirationsmødet i Svendborg er en del af initiativet og handler om, hvordan ildsjæle skaber forandring gennem deres indsats for det byggede miljø. Dagen sætter fokus på, hvad det vil sige at være ildsjæl, og på hvordan man kan gøre sin idé til virkelighed. Arrangementet er åbent for alle interesserede og giver mulighed for at skabe netværk, få inspiration og udvikle idéer sammen med andre.

Arrangementet finder sted torsdag den 12. januar kl. 16.30-20.30 i borgerforeningen - Kulturhus Svendborg.

Læs mere om dagen i Svendborg

Læs mere om det samlede initiativ


Oversigtskort