Nyt udefra
 - 01.05.13

Kom på kursus om kommunale landdistriktspolitikker

Skal din kommune have en ny landdistriktspolitik - eller trænger den nuværende landdistriktspolitik til et serviceeftersyn? Og hvad skal det i det hele taget gøre godt for? Den 12. juni og den 25. september afholder Center for Landdistriktsudvikling og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter to kursusdage om kommunale landdistriktspolitikker.

Område ml Holbæk og Vig
Med to kursusdage sætter Center for Landdistriksforskning og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter fokus på kommunale landdistriktspolitikker. Foto: Anne Prytz Schaldemose

Vidensbaseret tilgang til landdistriktspolitik
Kan en mere vidensbaseret tilgang til landdistriktspolitikken for eksempel være med til at løse de kommende velfærdsudfordringer gennem inddragelse af nærdemokrati og aktivt medborgerskab? Eller kan de rigtige strategiske partnerskaber være med til at sikre en mere helhedsorienteret og effektskabende landdistriktsindsats.

Det og meget andet er på programmet, når Center for Landdistriktsforskning afholder et todages intensivt kursusforløb med fokus på de kommunale landdistriktspolitikker den 12. og 25. september.

Kursusdagen den 12. juni finder sted i Kolding, Syddansk Universitet, lokale 1.20, Engstien 1, 6000 Kolding.

Kursusdagen den 25. september finder sted i Slagelse, Syddansk Universitet, Sdr. Stationsvej 28, 4200 Slagelse.

Læs dagens program og se, hvordan du tilmelder dig


Oversigtskort