Nyt udefra
 - 24.05.13

Kursus i lokale erhvervsprojekter

Københavns Universitet afholder et kursus i nye entreprenørskaber og lokale erhvervsprojekter i landdistrikter. Det sker som en del af en masteruddannelse i landdistriktsudvikling og landskabsforvaltning.

Fyn
Der mangler erhvervsudviklng på landet. Nyt kursus kaster lys over fællesskaber og lokalsamfund som potentielle, nye entreprenører. Foto: Anne Prytz Schaldemose

Fokus på erhvervsudvikling på landet
Arbejder du med landdistriktsudvikling og planlægning? Så er dette kursusforløb måske noget for dig. Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning ved Københavns Universitet afholder som en del af deres masteruddannelse et kursusforløb om nye entreprenørskaber og lokale erhvervsprojekter i landdistrikterne. 

Landdistrikternes udvikling er præget af projektaktivitet, men der mangler erhvervsudvikling. Der er behov for nye metoder og entreprenører. Og derfor kaster kurset kaster lys over nye former for 'rural entrepreneurship' og specielt over fællesskaber og lokalsamfund som potentielle, nye entreprenører.

I kurset trækkes på nyeste forskning og konkrete eksempler og deltagere skal arbejde med egne projekter af relevans.

Kurset styrker folk, der arbejder med lokal udvikling professionelt, f.eks. udviklere, forvaltere, planlæggere, koordinatorer, rådgivere og beslutningstagere.

Kurset finder sted i efteråret 2013. Tilmeldingsfrist er den 15. juli 2013.

Læs mere på www.livogland.dk


Oversigtskort