Nyt udefra
 - 09.04.13

Landdistriktskonference ser på sammenhængen mellem land og by

Torsdag og fredag i denne uge er Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter vært for den årlige landdistriktskonference. I år skal deltagerne diskutere sammenhængen mellem land og by, og vinderen af årets landdistriktspris skal kåres.

 

Volsted forteby
Sammenhængen mellem land og by er i fokus på Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikters årlige landdistriktskonference. Foto: Anne Prytz Schaldemose

Fokus på sammenhæng mellem land og by
Den årlige landdistriktskonference, som Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter står bag, sætter i år fokus på sammenhængen mellem land og by. Temaer om vækst og velfærd og vækst gennem udvikling og iværksætteri, digital sundhed samt byfornyelse er på programmet.

Konferencen sætter ligeledes fokus på erhvervsklynger, der er en ny innovativ måde at skabe udvikling og vækst på. Derudover giver landdistriktskonferencen lejlighed til at drøfte landdistriktspolitik i formelle og uformelle rammer på kryds og tværes af politiske aktører, lokale aktionsgrupper, ildsjæle, erhvervsfolk, iværksættere, interesseorganisationer, vidensfolk og med ministeriets medarbejdere. Endelig kåres årets landdistriktspris blandt seks nominerede.

Se konferencens program

Kilde: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter


Oversigtskort