Nyt fra kampagnen
 - 18.04.13

P+P Arkitekter valgt som rådgivere i Vorupør

Efter afsluttet udbudsrunde har Nr. Vorupør Fiskecompagni og Fiskeriforenings Fond nu valgt Arkitektfirmaet P+P Arkitekter, Thisted, som totalrådgiver for projekt Nr. Vorupør Landingsplads sammen med ingeniørfirmaerne Keld Abrahamsen og Grue + Kirkgaard A/S som underrådgivere. Projektet gennemføres som en del af Stedet Tæller i perioden 1. juli 2013 til 1. juli 2014. Første etape forventes at stå klar til september.

Vorupør
Efter afsluttet udbudsrunde har Nr. Vorupør Fiskecompagni og Fiskeriforenings Fond nu valgt Arkitektfirmaet P+P Arkitekter, Thistedsom projektets totalrådgiver.

Fiskerikultur som afsæt for udvikling
I nordjyske Nr. Vorupør skal stedets stærke fiskerikultur bruges som afsæt for udvikling. Målet er at revitalisere området omkring byens stolthed - landingspladsen - gennem nænsom renovering og bevaring af kystfiskeriets bygninger. Projektet - som gennemføres som en del af Stedet Tæller - kombinerer erhverv, historie, bygninger og turisme, og det formidler et spændende, kulturhistorisk miljø.

Konkret skal landingspladsens seks, gamle huse nænsomt renoveres og bevares, så de kan anvendes til fiskebutik, faciliteter til surfere, opbevaring samt ophalerspil.

Totalrådgiver valgt
Efter afsluttet udbudsrunde har Nr. Vorupør Fiskecompagni og Fiskeriforenings Fond nu valgt Arkitektfirmaet P+P Arkitekter, Thistedsom projektets totalrådgiver, og nu glæder man sig i Vorupør til at sætte projektet i gang:

"Vi har snakket og skrevet om projektet i lang tid, og nu trænger vi til at komme i gang, så folk kan se, at det også bliver til andet og mere end bare snak", siger Anders Munk Jensen, der er formand for Fiskeriforenings Fonden i Vorupør.

Asger Thomsen fra P+P Arkitekter glæder sig over at have fået tildelt opgaven sammen med ingeniørfirmaerne Keld Abrahamsen og Grue + Kirkgaard A/S som underrådgivere:

"Vi er glade for at have fået denne spændende opgave og ser frem til et godt samarbejde med bygherre om projektet."

Arbejdet skal planmæssigt forløbe fra 1. juni 2013 til 1. juli 2014, og den første lille etape skal efter planen være færdig først i september i år.

Stedet Tæller i Nr. Vorupør
Projektet er støttet af Realdanias kampagne, Stedet Tæller, som frem til 2016 støtter konkrete, fysiske projekter i Danmarks yderområder. Det er formålet, at kampagnens projekter - heriblandt projekt Vorupør Landingsplads - skal være med til at styrke livskvaliteten i yderområderne med fokus på kystturisme og udvikling af de stedbundne potentialer.

Læs mere om projektet

 


Oversigtskort