Nyt fra kampagnen
 - 29.05.15

SCHUL Landskabsarkitekter skal tegne læmolen i Assens

Panoramaudsigten fra molehovedet, på spidsen af Assens Næs, er nu rykket et skridt nærmere. Der er nemlig blevet sat navn på det arkitektfirma, som skal gentænke læmolen og skabe et rekreativt forløb fra molefyret til molehovedet. Vinderen blev SCHUL Landskabsarkitekter ApS. 

 

Assens molehovedPanoramaudsigten fra molehovedet ved Assens er spektakulær. Snart bliver den tilgængelig for alle. 


Siden midten af april har interesserede arkitektvirksomheder haft mulighed for at sammensætte et team og byde ind på opgaven. Der har været stor interesse for at byde ind, og ud af i alt 8 kvalificerede bud, blev det altså SCHUL, der snart kan skrive læmolen i Assens på deres CV.

SCHUL står bl.a. bag den nye Sønderborg Havnepromenade, og et rekreativt trappeanlæg ned til Storåen i Holstebro. Til denne opgave har de teamet op med ingeniørfirmaet Orbicon, der bl.a. har været med på projekteringen af Nr. Vorupør Havbad og Kerteminde Renæssancehavn.

I udvælgelsen af totalrådgiver er der lagt vægt på tilbudsgivers erfaring med realisering af rekreative tiltag i kystnære områder, sammensætning af team og pris. Her var SCHUL/Orbicon det bedste match.

Teamet har nu resten af året til at tegne projektet og udbyde anlægsentreprisen, så det første spadestik kan tages i starten af 2016.

Projektet gennemføres som en del af Stedet Tæller. Se projektbeskrivelsen her


Oversigtskort